Spilleautomater man kan holde takten til

Er man først glad i dans, er det enkelt å danse flere ganger i uken, men hva gjør man da når partneren er syk, dansestudioet er stengt eller man bare ikke kan komme seg ut av huset grunnet jobb og syke unger? Jo, da besøker man Sisteautomater.com og så finner man seg et nettcasino som tilbyr en av de spilleautomatene vi har nevnt nedenfor. Selvsagt er det ikke det samme som å svinge seg rundt på parketten selv, men med herlig grafikk, levende animasjoner og et lydspor som virkelig får det til å rykke i dansefoten, er de en god distraksjon når man selv sitter hjemme i godstolen og drømmen om å svinge seg over dansegulvet. Automater som dette er inspirert av forskjellige populære dansestiler og designet inneholder som oftest mange farger, lys og spesialeffekter. På hjulene kan man se dansepar og forskjellige andre temarelaterte symboler. Med automater inspirert av dans kan man ikke bare kose seg, men kan vinne betydelige summer som kan se en sjekke inn på dansecruise med stopp i både Havanna og Puerto Rico.

At the Copa

At the Copa fra BetSoft er en automat med fem hjul og 30 betalingslinjer, i tillegg til bonusspill, gratisspinn og utmerket 3D-grafikk. Spillets wild fungerer også som en expanding wild og kan dekke hele hjulet. Land tre symboler med dansesko og man vil automatisk få tildelt en rekke gratisspinn. Før man starter spillet må man, som på dansegulvet, først velge seg en dansepartner. Man må også holde øye med de røde chiliene, da de kan utløse en av de tre jackpottene som er tilgjengelige på At the Copa. Dette er en herlig automat som lett transporterer en til langt varmere strøk hvor rumba spilles hele natten.

Disco Spins

Om man er i humør for litt mer 70-talls musikk, er det Disco Spins fra NetEnt man skal søke etter. Automaten omfavner alt som er 70-tallet, og hjulene er satt på dansegulvet til en nattklubb fylt med blinkende lys og diskokuler. Automaten har fem hjul og 20 betalingslinjer som gir en gode muligheter for store gevinster. Disco Spins har flotte, lyse farger, og flere morsomme animasjoner som virkelig får en til å trekke på smilebåndet. Med wild, scatter og et interaktivt bonusspill er dette den perfekte automaten for alle kvelder der man trenger litt ekstra rytme og lys.

Gee Gees

På søken etter en automat utenom det vanlige? Da er det intet bedre valg enn Gee Gees, en fascinerende automat som er satt på et dansegulv med symboler spredt rundt det opplyste dansegulvet. Utviklet av Microgaming, som er kjent for sine innovative automater, lever de så til de grader opp til sitt gode rykte med automaten Gee Gees. Automaten faller perfekt inne i klassen “klassiske automater” og kommer ikke med verken bonusspill, scatter eller jackpott, men det har ingenting å si. Dette er så morsomt at man tenker ikke over det i det hele tatt. En wild og gode muligheter for gratisspinn er mer enn nok for å kose seg med automaten som har funnet sin inspirasjon i bandet som definerte disco gjennom mange år, Bee Gees, med brødrene Gibbs i spissen. Selv om automaten er av det enkle slaget, betyr det på ingen måte at man ikke kan vinne stort. Gee Gees betaler nemlig på det meste ut 2.000 ganger innsats. Med andre ord, evig nok til å kjøpe seg et par nye dansesko og et passende antrekk.

Rock the Boat

Mens vi er inne på klassiske automater, kommer vi ikke unna Rock the Boat, en flott automat av typen enarmet banditt som perfekt kombinerer spill, dans og herlig rockemusikk fra en tid da Elvis fortsatt var konge. Også denne automaten er utviklet av Microgaming og selv om gevinstene ikke er like store som på Gee Gees, takker man ikke nei til 1.800 ganger innsats. Dette er automaten for alle som liker rock og bare ikke får nok av musikk fra tiden som har preget verdens musikkscene siden.

Comments are closed.