Skal vi danse?

Hva er morsommere enn å se på Skal vi danse på en lørdagskveld sammen med venner eller familie? Jo, det er å kunne spille på hvem som vinner eller blir slått ut av konkurransen.

Hvis du allerede ikke visste det får du nå vite en godt bevart hemmelighet og det er at man kan tippe på hvem som blir slått ut eller vinner dansekonkurransen, Skal vi danse, som hver lørdag nå blir sendt på TV2.

Flere favoritter

For bookmakerne var det ikke enkelt å velge ut en favoritt før årets sesong. Blant de heteste var nok allikevel Katarina Flatland og Adelen. At Gunvor Hals holdt ut så lenge var nok en stor overraskelse. Før henne har godt trente Mads Kaggestad røket ut av konkurransen. Stian Thorbjørnsen er den utøveren som gir best odds når dette skrives, men hvem vet – kanskje tar de feil. Derfor kan du nå finne et online casino og tjene noen enkle penger før konkurransen avsluttes om noen uker.

Hard konkurranse

skal-vi-danseDen første sesongen av den populære konkurransen Skal vi danse ble sendt i 2006. Hvert eneste år har det vært hard konkurranse mellom de beste og blant vinnerne finner vi artisten Hanne Sørvaag, programleder Katrine Moholt og modellen Lene Alexandra Øien, men også menn som Kristian Ødegård og Tshawe Baqwa. Det har historisk vært overvekt av menn som har vunnet hele konkurransen, men dette tror altså ikke bookmakerne om årets utgave, spesielt etter at Christopher Mørch Huseby valgte å forlate konkurransen. De som setter oddsen ser nok ikke bare etter hva dommerne gir av poeng, men også av hver enkelt dansers popularitet blant det norske folk. Derfor har du også nå en god mulighet til å tjene gode penger på TV-programmet som avsluttes i november.

Comments are closed.