Wienervals

vals2Vals er en populær dans, og spesielt wienervals er forbundet med luksuriøse selskaper med egne strykekvartetter og fantastiske ballkjoler.

Wienervals er opprinnelig en folkedans, som er en av flere typer vals. Dansen er kanskje populær fordi den foregår ganske tett mellom dansepartnerne. Den var spesielt populær på 1780 tallet i Wien, men dansen er i dag å se over hele verden hvor det er ball og store selskaper.

Et av de mest spennende spillene på nettet for tiden er spillet Flame Dancer, som har dans som tema. Casinovinnere.com tilbyr en god oversikt over spennende spill og man ser at mange spilleautomater benytter seg av dans som tema. Det er nesten ikke en type dans som er glemt, men kanskje hiphop er den mest populære formen.

Wienervals er også populært fordi den er noe raskere enn den tradisjonelle valsen. I konkurransen «Skal vi danse», kjent fra TV 2, har også wienervals vært et populært innslag blant kjendisene. Damene har hatt moderne ballkjoler og terningkastene i sladrebladene har vært et populært innslag hver mandag etter TV sendingene. Dansekurs med wienervals og ulike selskapsdanser har blitt populært og det er bare å melde seg på først som sist, så er du klar for ball du også.

Comments are closed.